Inhoud VVV_Opmaak

De licentie of sleutel is een rij letters en cijfers die met de bijbehorende naam en aanvraagcode het programma vrijgeeft voor onbeperkt gebruik. Zonder licentie werkt MusiCAD in de evaluatie/demo stand waarbij als sleutel 0 moet worden opgegeven.

 

Na betaling en (indien nog niet gebeurd) doorgeven van de registratie ontvang je een emailtje met daarin de licentiegevens.

 

Het mailtje bevat een bijlage (attachment) genaamd MusiCAD.license dat bij op de juiste manier openen de licentiegegevens in MusiCAD kan vastleggen zonder kans op overtikfouten:

musicad-registratie-naam-sleutel.jpg

Invullen van andere gegevens dan in de bijlage aangegeven kan op deze manier niet. Met klikken op Accepteer worden de licentiegegevens vervolgens meteen correct overgenomen.

 

Handmatig ingeven kan ook onder [Help|Registratie] om een andere naam en/of sleutel in te geven.

 

Als je een licentie van een andere (eerdere) computer opgeeft kun je wel doorgaan, maar zul je MusiCAD niet kunnen gebruiken. MusiCAD moet bij gebrek aan een geldige licentie voor een computer in de evaluatie-stand gebruikt worden (sleutel 0).

 

Als er een fout gemaakt was bij ingeven van de licentie krijg je een waarschuwing als hieronder

licentie-oeps1.jpg

Als na herhaaldelijk proberen nog steeds fouten optreden, geef dan de in dat geval vermelde foutcode door.

 

Let op:

Het opgeven van een andere naam maakt onder de eerder gebruikte naam opgeslagen muziek zonder licentie onleesbaar!

 

Een licentie is geldig voor één computer en blijft ook geldig voor updates (verbeteringen waarbij het hoofdversienummer gelijk blijft zoals 4.0 4.1 4.2 enz.). Voor een upgrade van versie 2.x of 3.x naar 4.x of voor 4.x naar toekomstige 5.x is wel een nieuwe licentie nodig). Ook bij aanschaf van een nieuwe computer is een nieuwe licentie benodigd.

 

     Zie betaling voor actuele prijzen.

     Zie versleutelde bestanden in geval van licentieproblemen.

musicad.nl
musicad.com
Licentie